Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Els socis de Lleida del projecte Gustum es reuneixen a Solsona

Els socis de Lleida del projecte Gustum es reuneixen a Solsona.

En el marc del projecte de cooperació GUSTUM s’ha realitzat el dia 20 de febrer la trobada de socis del projecte, per tal de fer el seguiment de l’execució del projecte i plantejar les accions a desenvolupar l’any 2012.

A la trobada hi han assistit els i les gerents dels grups Leader participants en el projecte de la província de Lleida, com són el Consorci Leader Urgell- Pla d’Urgell, el Consorci Noguera- Segrià Nord, el Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori, el grup Alt Urgell- Cerdanya, el Consorci de Desenvolupament Rural Pallars- Ribagorça i el Consorci de la Catalunya Central.

Durant els propers mesos es donaran a conèixer les accions que s'han desenvolupat en el marc del projecte, com són una diagnosis de petits establiments agroalimentaris locals, la pàgina web del projecte i un espot de promoció dels valors de la producció local; és previst presentar el projecte al Solsonès el dia 9 de març en el marc de la VIII fira del Trumfo i la Tòfona.

Cal recordar que en el projecte de cooperació Gustum hi participen  els grups Leader de la província de Lleida, de les Illes Balears i del País Basc.