Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Emissió del documental "Mover Montañas" a TVE2

Emissió del documental "Mover Montañas" a TVE2.

El dia 3 de desembre a les 18:30, per TVE2, s'emetrà el primer capítol de la Sèrie Documental Mover Montañas. Aquesta sèrie té l'objectiu de divulgar la situació actual dels territoris de muntanya, recorrent la geografia espanyola i mostrant alguna de les iniciatives rurals existents en diversos territoris. Consta de 9 capítols, d'uns 30 minuts de durada cadascun.

Aquesta sèrie forma part del projecte de cooperació interterritorial “Mover Montañas”, en què hi participen vint grups del territori espanyol. El projecte, coordinat en la seva primera fase per País Románico, és coordinat actualment per ACD Montaña Palentina.

L'objectiu principal d'aquest projecte és la creació d'un grup permanent de treball ente grups de desenvolupament rural de muntanya per a fer visible davant la societat espanyola i les autoritats polítiques la crítica situació per la qual passen les àrees de muntanya i defensar els interessos dels territoris muntanyencs espanyols mitjançant un treball comú on es comparteixin experiències, reflexions, enfocaments metodològics, etc. En el projecte hi participen alguns dels grups d'acció local del territori català.

La sèrie ha estat elaborada per un equip de la Productora Audiovisual Fundación Santa María la Real.

Es pot veure un avanç de la sèrie a l'espai virtual Canal Patrimonio

 

Més informació:

Álvaro Carrasco Lera, gerent de l'Asociación País Románico.

Manuel Merino Gutiérrez, gerent ACD Montaña Palentina.