Empreses de la Segarra presents al Fòrum Gastronòmic de Girona de la mà de Gustum
Els dies 24, 25 i 26 de febrer es celebra el Fòrum Gastronòmic de Girona, l’esdeveniment més important de l’any en la gastronomia i productes agroalimentaris de qualitat. Al fòrum hi participen els cuiners i cuineres més importants del país, i s’hi realitza una exposició de productors agroalimentaris per tal de poder establir relacions comercials amb els professionals de la gastronomia i restauració que acudeixen a la cita gastronòmica.
De la mà del projecte GUSTUM, 26 empreses dels territoris que participen en el projecte (Lleida, Illes Balears i Euskadi) exposaran els seus productes en un espai preparat per l’esdeveniment; en concret de la Segarra hi participen les empreses el Pastoret de la Segarra i Bernaus Herbes.
L’objectiu principal de GUSTUM és el foment del desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori en sinèrgia amb la restauració, el turisme i el comerç, així doncs, es potencia la presència dels productors i elaboradors en els esdeveniments que els permetin establir una relació directa amb els consumidors finals i amb cuiners, restauradors i altres professionals que suposin una plataforma comercial pels seus productes.