Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

En marxa la primera convocatòria "WiFi4EU"

En marxa la primera convocatòria "WiFi4EU".

Aquest dimecres, 7 de novembre, a partir de les 13:00h, s'obre el període perquè els municipis europeus interessats participin a la primera convocatòria del programa "". Sota el lema "WiFi4EU - Wi-Fi gratis per als europeus", la Comissió Europea pretén fomentar i potenciar l'ús de les tecnologies de la informació i garantir l'accés gratuït a la xarxa a tots els ciutadans europeus.

El projecte WiFi4EU

  • Qui es beneficiarà del WiFi4EU?
    El projecte WiFi4EU està destinat als ciutadans de la Unió Europea i als visitants per posar a la seva disposició WIFI gratuït en espais públics com parcs, places, edificis públics, biblioteques i centres de salut. Els municipis i les empreses d’instal·lació WIFI podran instal·lar els punts d’accés WIFI utilitzant el Bo de la UE.
  • Qui pot sol·licitar un bo WiFi4EU?
    El programa WiFi4EU estarà obert a organismes del sector públic dels Estats membres de la UE, així com a Noruega i Islàndia, pertanyents al EEE. En la primera convocatòria solament podran sol·licitar bons els municipis (o administracions locals equivalents) o associacions formades per municipis. La llista d’entitats admissibles es va acordar amb cada Estat membre i estarà disponible a manera de referència perquè els municipis i les associacions puguin comprovar si compleixen els requisits per registrar-se i realitzar la sol·licitud. Les «associacions formades per municipis» poden registrar diversos municipis, però hauran de presentar una sol·licitud final independent per a cadascun dels municipis inclosos en el seu registre. Cada bo es concedeix a un municipi individual en qualitat de beneficiari. Els municipis poden beneficiar-se d’un únic bo al llarg de tota la iniciativa. Per tant, els municipis seleccionats en una convocatòria no podran presentar-se de nou en convocatòries posteriors. En canvi, els municipis que hagin presentat una sol·licitud i no hagin obtingut un bo sí poden tornar a presentar-se en cas que s’obrin noves convocatòries.
  • A quants diners equival un bo?
    Cada bo equival a 15.000 EUR.

El termini per inscriure's al programa s'acaba el dia 9 de novembre, a les  17:00h, si bé la Comissió seleccionarà les candidatures per ordre d’arribada.

Més informació

FONT: www.wifi4eu.cat