Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Energia i Biomassa temes centrals del Curs de Gestors Energètics

En el marc del projecte Innovació i Desenvolupament al Catcentral, el Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs – Berguedà, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Consorci del Moianès volen promocionar el nou perfil professional de Gestor Energètic.

Aquesta nova acció formativa pretén formar persones en eficiència i estalvi energètic, promoció de les energies renovables, en disseny de caldereria de biomassa i auditories energètiques, en definitiva, promocionar un nou perfil professional amb capacitat per la gestió i control energètic en l’àmbit empresarial i en l’àmbit públic.

El curs de gestors energètics va dirigit a persones que vulguin adquirir coneixement i ampliar les seves oportunitats de desenvolupament professional en activitats relacionades amb la gestió i l’eficiència energètica, tant per a persones en actiu, autònoms o en situació d’atur.

Aquest curs té una durada de 350 hores amb sessions teòriques impartides per l’equip docent que inclourà visites a experiències i ponències d’experts, una altra part de treball on‐line i finalment, una part d’aplicació pràctica ja sigui amb pràctiques professional no laborals i/o un treball de recerca.

El curs de gestors energètics s’impartirà de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda, a partir del dilluns 13 de maig fins al 28 de juny i del 16 de setembre fins al 28 de novembre, al Centre de Formació Aulari Pla de l’Alemany de Berga.

El projecte Innovació i Desenvolupament al Catcentral està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc del programa d’Ajuts a projectes innovadors i experimentals.


Inscripcions gratuïtes: presencialment a les oficines del CFI Cercs – Berguedà, telefònicament al 93.824.77.00, o digitalment, a la pàgina web www.cfi.cat.

Programa i horari del curs


FONT: Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà