Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Es convoca el "Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2016"

Catalunya presenta una gran tradició artesana alimentària i, per aquest motiu, des de fa anys el Govern de la Generalitat fomenta els seus valors econòmics, culturals i socials, no només amb el desenvolupament d’una normativa sinó també amb actuacions com aquest guardó.
Però l'artesà/ana ha d'evolucionar al mateix ritme que la societat. L'ofici s'ha de mantenir tradicional i a la vegada modernitzat, per adaptar-se al que demana el consumidor actual. Una eina molt important i significativa dintre d'aquest camp es l'aportació que fan els joves artesans alimentaris.

El 2003 el Departament d'Agricultura va crear i convocar el Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a, amb la finalitat de fomentar actuacions innovadores i capdavanteres que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya, i guardonar l'esforç dels/de les joves artesans/anes alimentaris/àries en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d'aquests productes.

La dotació del Premi és de 3.000,00 euros, amb un accèssit de 1.000,00 euros que es concedeix a la persona candidata que tingui més puntuació després de la premiada.

Bases del premi
Convocatòria

FONT: DARP