Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Es convoca la quarta edició dels Premis "Ciències Ambientals"

Es convoca la quarta edició dels Premis "Ciències Ambientals".

Aquests premis són una iniciativa impulsada conjuntament pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA), per tal de donar a conèixer el paper que el col·lectiu de les ciències ambientals exerceix en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI. Un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.

Els Premis "Ciències Ambientals" estableixen quatre categories:

Iniciativa empresarial: empreses, emprenedors, organitzacions i entitats, amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.

Comunicació ambiental: ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, que hagin dut a terme activitats orientades a la societat catalana.

Projecte o treball de final d’estudis: estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Ciències Ambientals que imparteixen les universitats catalanes.

Activitat de recerca: estudiants dels programes oficials de postgrau (doctorat i màster), personal docent i d’investigació, vinculats a universitats, centres i instituts de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat a Catalunya.

Es poden presentar candidatures fins el 16 d'octubre de 2015.

Bases dels Premis "Ciències Ambientals"