Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Es posa en marxa el programa INNicia’t per millorar la competitivitat en el sector de la transformació agroalimentària

El període d’inscripció a INNicia’t 2021 acaba el 13 de juny de 2021

El període d’inscripció a INNicia’t 2021 acaba el 13 de juny de 2021.
El període d’inscripció a INNicia’t 2021 acaba el 13 de juny de 2021

Des d’Start-Up Rural, un projecte de cooperació interterritorial cofinançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), s’ha posat en marxa el Programa INNicia’t 2021.

Les entitats promotores d’aquesta iniciativa són els GAL Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i l’Associació Leader de Ponent. Les Escoles Agràries del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural també han participat activament en el desenvolupament d’aquest programa.

L’objectiu d’INNicia’t és acompanyar a desenvolupar projectes de transformació agroalimentària situats als territoris rurals de Catalunya, proporcionant la transferència de coneixements per tal que les persones o empreses d’aquest sector puguin dur a terme un procés d’innovació i millorar així la seva competitivitat.

El programa està valorat per un import mitjà de 1.500 euros per projecte, tot depenent de la naturalesa i les necessitats de cada un. INNicia’t vol així oferir un servei d’assessorament personalitzat per part d’una persona experta en àmbits com la comunicació i el màrqueting, digitalització i TIC, gestió econòmica i financera o experiència directa amb el consumidor, segons el que necessiti la persona o entitat sol·licitant. 

Les persones físiques o microempreses poden adherir al programa sempre que el projecte es realitzi en un territori Leader, que l’activitat estigui vinculada a la transformació agroalimentària, hagin formació relacionada amb la transformació agroalimentària durant els últims tres anys a les Escoles Agràries de Catalunya, i que no s’hagi gaudit de l’ajut de primera instal·lació de joves agricultors i agricultores, ni cap altre ajut amb la mateixa finalitat procedent d’altres departaments, administracions i entitats públiques o privades durant la mateixa anualitat.

El període d’inscripció a INNicia’t 2021 acaba el 13 de juny de 2021. Per inscriure’s cal aportar la documentació detallada al programa oficial.

Per a més informació es pot consultar el document explicatiu del programa o contactar amb els grups d’acció local Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp o Associació Leader de Ponent a través de les seves bústies de correu electrònic.