Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Es posa en marxa la 2a edició de la Campanya "Jo sóc donant ambiental"

Es posa en marxa la 2a edició de la Campanya "Jo sóc donant ambiental" .

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) posa en marxa la campanya “Jo sóc donant ambiental” amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

Per a aconseguir-ho, posa a l’abast de totes les persones interessades en la defensa i conservació del medi ambient una quarantena de projectes impulsats per 23 entitats ambientals de Catalunya.

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016, i en aquest moment es rellança amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar. Al llarg de l’any es programaran accions per afavorir la difusió de la campanya i aconseguir el major nombre de donacions possible per als projectes i les entitats. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

Es poden consultar tots els projectes impulsats per les entitats i fer-se donant al web: donantambiental.cat

FONT: donantambiental.cat