Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Es presenta la "Caixa d'Eines LEADER"

Es presenta la "Caixa d'Eines LEADER".

L'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya - ARCA, amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local del territori i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, han impulsat la “Caixa d’Eines Leader”. Una carta on es recullen els projectes, les eines i els recursos més rellevants impulsats pels Grups d’Acció Local i ARCA amb l’objectiu d’apropar-los a les empreses, institucions i ciutadania dels territoris rurals, i que els poden ser de gran utilitat en la gestió del seu dia a dia.

Més de 60 recursos agrupats segons al públic al que es dirigeixen: empreses, persones i institucions. L’APP de la Pedra Seca, una aplicació per consultar i catalogar les construccions de pedra seca del territori; ENEGEST,  una eina on-line per a gestionar la facturació energètica d’una empresa de forma més eficient; o bé recursos educatius com la Cúpula GUSTUM o FER, iniciatives centrades en donar a conèixer i promocionar el consum de productes agroalimentaris del territori i l'emprenedoria entre els escolars, són una petita mostra dels recursos LEADER que es recullen al document.  

Aquest dimarts, 28 de maig, a partir de les 13h, el Departament d’Agricultura acull la presentació de la “Caixa d’Eines” en el marc de la reunió anual del Comitè de Seguiment del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020. Una molt bona ocasió per a donar a conèixer aquests recursos a representants d’entitats i institucions del món rural, tant d’àmbit nacional i internacional.