Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Es publica el nou butlletí de la ENRD

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on es recullen les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

En aquesta edició el butlletí destaca els resultats del seminari “Smart and competitive rural areas”, celebrat el passat 27 d'abril i on van participar 70 actors a escala europea, entre els quals hi havia representants del GAL català Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. També es fa ressò de la posada en marxa de l'eina per a la recerca de socis en cooperació Leader de l’ENRD, que tot i que es troba en procés de construcció, es preveu que esdevingui un espai de referència pels Grups d'Acció Local a l'hora de cercar socis.

Així mateix, també es recull la publicació de diverses guies d'interès en l'àmbit del desenvolupament rural com l’elaborada per la ENRD en matèria de costos simplificats en el marc del Leader, el manual sobre la inclusió de refugiats a les zones rurals, publicat per Euracademy Association, o la plataforma de la Comissió Europea sobre especialització intel·ligent en els agro-negocis.

Newsletter ENRD juny