Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Èxit de la primera trobada de coworkers rurals i urbans

Èxit de la primera trobada de coworkers rurals i urbans .

Coworkers del món rural i urbà es van trobar ahir a Riba-roja d’Ebre per tal de teixir xarxes professionals. Aquesta iniciativa va tenir una acollida molt positiva entre els participants, que valoraven el dinamisme de la jornada i els contactes aconseguits. Els coworkers també demanen donar continuïtat a aquest tipus d’iniciatives.

La benvinguda i la primera dinàmica de presentació de la trobada es va dur a terme al coworking Zona Líquida, un espai pioner de coworking rural a Catalunya. Posteriorment, els participants es van traslladar al Welscamp, on van poder gaudir del magnífic entorn del riu Ebre a bord d’un vaixell, a la vegada que realitzaven un taller participatiu per cercar sinergies que els permetin impulsar projectes comuns.  

Albert Pujol, del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i membre de Cowocat Rural; i Jordi Silvente, d’Alpha Espai Coworking i president de Cowocat; van ser els encarregats de dinamitzar la jornada. 

COWOCAT_RURAL
Aquest projecte es desenvolupa  en el marc dels ajuts per al desenvolupament de projectes de cooperació dels Grups d’Acció Local de Catalunya, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 (operació 19.03.01), i està cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural  (FEADER).

FONT i FOTOGRAFIA: COWOCAT_RURAL