Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

FER.cat, ensenyant a emprendre a les escoles rurals

FER.cat, ensenyant a emprendre a les escoles rurals.

"FER.cat" pretén despertar el talent emprenedor, la creativitat i la curiositat per les oportunitats que genera el món rural als alumnes de primària, per tal de contribuir en un futur a afrontar dos dels reptes del món rural: evitar el despoblament i afavorir la diversificació econòmica.

La història gira al voltant d'un rusc d'abelles, en què una abella anomenada "FER" es troba amb un problema: la disminució de la població del rusc. Amb el suport dels seus companys Zanga, Work i Labora i de la seva àvia, la senyora Remei, plantejarà un seguit de problemes i històries que permeten desenvolupar una sèrie d'activitats didàctiques agrupades en dos blocs temàtics:

Quina bona idea: 
L’abella "FER" descobreix la història d'una sèrie d'invents i inventors. A partir d’aquest relat es duu a terme una activitat que consisteix en realitzar una entrevista a un empresari/ària del territori. 

Els reptes de "FER":
L’abella "FER" ha de millorar la gestió del rusc i fer-lo viable. A partir d'aquesta premissa, l’alumnat inventa sense cap límit creatiu un producte o servei, factible o no amb la tecnologia actual, i simula la creació d’una empresa. 

Trobaràs tota la informació del projecte "FER.cat" (en català, aranès i anglès) a:
www.futursemprenedors.cat
Fitxa resum "FER.cat"