Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Finalitza el Curs d'Elaboració de Cervesa de la XEMAC

Impartit per Sergi Torres, responsable de Segarreta, el seminari ha comptat amb quatre sessions que s’han impartit els darrers dissabtes dels mesos de febrer i març.

Curs d'Elaboració de Cervesa.
Curs d'Elaboració de Cervesa

El passat dissabte 13 de març es va realitzar la cloenda del ‘Curs d’Elaboració de Cervesa’ a Baseactiva, a Santa Coloma de Queralt, i l'última sessió de les quatre que s’han impartit els darrers dissabtes dels mesos de febrer i març. El seminari ha estat organitzat per Baseactiva (oficina de Concactiva a Santa Coloma de Queralt) i el projecte Xemac (Xarxa d’Espais d’Emprenedoria Agroalimentària de Catalunya).

El curs, que ha estat impartit per Sergi Torres, responsable de Segarreta, ha comptat amb quatre sessions. Entre els temes que s'han treballat, destaquen l'evolució històrica i els principals ingredients de la cervesa; neteja, microbiologia bàsica, mètodes de treball, desincrustació i desinfecció; els diferents processos de fabricació; i seguretat, higiene i orientació laboral.

Durant la cloenda, les autoritats van agrair als 15 alumnes que han impartit les classes la confiança dipositada i els hi van desitjar molts èxits en el seu futur professional. 

Les autoritats que van participar en l'acte van ser: Sr. Magí Trullols, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; Sr. Santi Porta, conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà; Sr. Ramon Mullerat, alcalde de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt; Sr. Josep Maria Farré, regidor de Festes i Cultura Popular, Entitats, Comerç i Equipaments de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt; Sra. Carme Pallàs, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i Sra. Carme Ferrer, consellera de Sostenibilitat, Paisatge i Agricultura del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.