Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Fons d’emprenedors. Fundació Repsol

2ª Convocatòria Fons d’Emprenedors impulsats per la Fundació Repsol, amb l’objectiu de donar suport a projectes empresarials en l’àmbit de l’eficiència energètica.

El Fons d'Emprenedors Fundació Repsol s'emmarca dins de la cartera de projectes de la Fundació adreçats a potenciar l'Energia Social i persegueix els objectius següents:

- Promoure la innovació i el desenvolupament empresarial en el camp de l'eficiència energètica, aprofitant les oportunitats de millora que ofereix el sector de l'energia.
- Donar suport a la creació de noves empreses, recollint la sensibilitat social pel foment i la creació de noves ocupacions. 
- Catalitzar la participació de l'inversor privat en la creació i promoció de noves empreses i en la recerca i captació de talent.
- Aproximar, tant conceptual com estratègicament, els processos de recerca i innovació a les demandes del mercat, i a la inversa.
- Intensificar la col·laboració publico privada en R + D + i a Espanya.
- Fomentar la implantació de mesures innovadores d'eficiència energètica amb especial impacte social.

La convocatòria, oberta fins el 16 de novembre de 2012, inicia un procés en el que se seleccionaran fins a cinc  projectes emprenedors i plans d’empresa en matèria d’eficiència energètica a desenvolupar a Espanya. Cada un dels cinc projectes seleccionats rebrà assessorament tècnic, econòmic, legal i financer i una assignació mensual, depenent del projecte, d’entre 6.000 i 12.000 euros durant el període necessari per al seu desenvolupament, que podrà tenir una durada màxima de 24 mesos. El procés finalitzarà facilitant l’accés a potencials inversors que financin el desenvolupament del projecte


Més informació