Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Fòrum d’Inversió Agrofood Invest

GLOBALleida impulsa, amb la col·laboració d’ACC10 i el DAAM i el recolzament del Ministerio de Indústria, el Fòrum d’Inversió Agrofood Invest amb l’objectiu d’atraure capital i finançament a projectes del sector de l'Agroindústria. Aquest fòrum, que se celebrarà a partir de l’octubre del 2013 a Lleida, es presentarà públicament dins el XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC10 que se celebrarà el 23 de novembre del 2012 a Barcelona. És per aquest motiu que GLOBALleida cerca projectes emprenedors i innovadors, amb elevat potencial de creixement i viables financerament, per presentar-los en el XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC10.

Per poder participar-hi, segueix els següents passos: 
1.Emplena el formulari d'inscripció per presentar el teu projecte.
2.Emplena el model de resum executiu i fes-lo arribar, comprimit en un .zip, a l'adreça electrònica finances@globalleida.org juntament amb:  
 - El pla de negoci de la teva empresa,
 - Logos (empresa + col·laboradors si n'hi ha) – RGB, 72 dpi i jpg
 - Una foto de l’equip humà – RGB, 72 dpi i jpg
 
Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb Imma Camino (tel. 638 90 88 67), també a través de l’adreça de correu-electrònic: finances@globalleida.org.
 
El termini de presentació de projectes per participar al programa Agrofood Invest finalitzarà el dimecres 4 de setembre.


Formulari d'inscripció
Model resum executiu