Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Fòrum per fomentar la venda de productes agraris

El Grup d'Acció Local Leader Priorat-Baix Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp, participen el proper dilluns dia 22 d'abril al Fòrum de Comercialització del Baix Camp, organitzat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d'una jornada de treball que té per objectiu posar damunt la taula les diferents opinions de tots els agents implicats en la comercialització de productes agroalimentaris de la comarca del Baix Camp. També es vol aprofitar per saber quins mecanismes i instruments es poden implementar per obtenir beneficis d'accions coordinades entre l'agricultura, el turisme, l'hosteleria, la restauració i el comerç.

La jornada es desenvoluparà al Centre de Formació i Estudis Agrorurals Mas Sedó de Reus, i el programa previst és el següent: 
 
9h Presentació del Fòrum a càrrec del director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Anton Ballvé, i del tècnic de turisme del Consell Comarcal del Baix Camp, Jordi Gomà. 
9.20h Promoció dels productes locals: Projecte Gustum, a càrrec de la gerent del Consorci Leader Priorat-Baix Camp, Clara Santiveri. 
9.40h Nou decret de venda directa, a càrrec de la tècnica dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, M. Luz Cabodevila. 
10.10h I Xarxa de contactes. Entrevistes breus entre productors, establiments del sector turístic i comerços. 
11.10h Pausa 
11.40h II Xarxa de Contactes 
12.40h Conclusions del Fòrum a càrrec de la cap de l'Oficina Comarcal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural al Baix Camp, Míriam Escofet. 
13.10h Cloenda de la jornada


FONT: Consorci Leader Priorat - Baix Camp