Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Gestió Sostenible Rural presenta la seva experiència en un webinar organitzat per GRI i BSD Consulting a Colòmbia

El projecte de cooperació Gestió Sostenible Rural  d’implantació de la RSE a les empreses dels territoris rurals de Catalunya, Balears i Aragó ha estat una de les dues experiències que s'han presentat aquest divendres 11 de maig a la conferència online  “Sostenibilitat en la cadena de valor i  territoris socialment responsables”, promoguda per l’organització internacional Global Reporting Initiative i la delegació colombiana de l’empresa BSD Consulting.  L’objectiu d’aquest webinar, ha estat desenvolupar un espai de generació de coneixement i aprenentatge conjunt que permeti  als participants identificar oportunitats de treball orientades a la gestió i comunicació de la sostenibilitat. En aquests moments, hi ha una vintena d’empreses inscrites, la majoria d’elles d’Amèrica Llatina.
A més de Gestió Sostenible Rural, al Webinar s'ha presentat també el projecte Transparència, impulsat pel Consell de Cambres de Comerç de Catalunya. Aquest programa ha promogut  l’acompanyament a prop de 60 petites i mitjanes empreses en el seu procés d’elaboració dels informes de sostenibilitat. Aquestes organitzacions han estat identificades com a part de la cadena de valor d’onze grans empreses de l’Estat espanyol.
Actualment, el projecte Gestió Sostenible Rural, amb la col·laboració de GRI, està treballant en la capacitació d’una vuitantena de microempreses per a la publicació de la seva primera memòria se sostenibilitat. Aquesta tasca es desenvolupa a partir de sessions de treball col·lectives en els diferents territoris participants en el projecte.FONT: Gestió Sostenible Rural