Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

GUSTUM al 9è Sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya

El dilluns 27 de maig se celebrarà a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet de Llobregat el 9è Sopar de Gala en benefici del Projecte Home Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar al món empresarial, polític i social sobre el fenomen de les addiccions.

GUSTUM
hi serà present aixoplugant els vint-i-set productors lleidatans que, solidàriament, han cedit els seus aliments que formaran part del menú. Els assistents al sopar podran degustar els productes alimentaris més representatius de les nostres terres com són els formatges de Formatges Camps (el Pla d’Urgell), Tros de Sort (el Pallars Sobirà), Formatgeria de Tòrrec (la Noguera), Formatgeria Serrat Gros (l’Alt Urgell), Cooperativa Cadí (l’Alt Urgell); els embotits de Embotits Llania (el Pallars Jussà), Carnisseria Porté-Estop (l’Alta Ribagorça), Cárnicas Pijuan (la Noguera), Embotits Obach (l’Alt Urgell); els vins de L'Olivera (l’Urgell), Castell del Remei (la Noguera), Celler Cercavins (l’Urgell), Celler Clos Pons (les Garrigues); l’oli de Camins de Verdor (l’Urgell), Cooperativa del camp de Sant Isidre de les Borges Blanques (les Garrigues); els vinagres de Badia Vinagres (el Pla d’Urgell); les melmelades i confitures de El Marge (el Pla d’Urgell), Cal Senzill (l’Urgell), Ple de bo (la Cerdanya), Fruites i verdures Baldomà (la Noguera), Cal Casal (l’Alt Urgell); els sucs de Cal Valls (el Pla d’Urgell); la pasta fresca de DolceVita (els Solsonès); la vedella de Can Badal (la Segarra); les galetes de El Rosal (l’Urgell); els fruits secs de Dàlit Natura (la Segarra) i el gelat artesà de GelArt (l’Urgell).

Aquesta acció compleix, a més, amb l’objectiu del projecte GUSTUM que és el de facilitar la participació dels petits productors locals en esdeveniments que serveixin per donar-se a conèixer, i ser un aparador del producte agroalimentari artesà de qualitat produït a les nostres terres.  


FONT: projecte GUSTUM