Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

GUSTUM impulsa la "Mostra gastronòmica Tasta el productes ecològics i de proximitat"

Amb motiu de la celebració de la Fira del Medi Ambient, GUSTUM i l’Ajuntament de Tàrrega han encetat la mostra gastronòmica "Tasta els productes ecològics i de proximitat".

A la mostra, que s’iniciarà el 5 d’octubre i finalitzarà el 13 d’octubre, 10 restaurants de la ciutat oferiran menús elaborats amb aliments de proximitat i, alguns d’ells, ecològics, amb l’objectiu de promoure el coneixement i el consum d’aquest tipus d’aliments i apropar-los tant al consumidor final com al sector de la restauració.

En aquesta primera mostra hi participaran els restaurants El Til·ler, El Traginer, l’Hotel Pintor Marsà, L’Entrada, la Cafeteria Alba, Cal Ponet, El Celler de l’Artista, El Gat del Rosal, La Cava i Lalà, que han utilitzat aliments d’una trentena de productors de proximitat i/o ecològics.

Cal recordar que GUSTUM és un projecte de cooperació entre els tretze grups de desenvolupament local de Catalunya que té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori i de la seva sinergia amb la restauració, el turisme i el comerç. GUSTUM compta amb el suport explícit del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Més informació


FONT: projecte GUSTUM