Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

GUSTUM present a la Fira de Sant Miquel de Lleida

Durant la Fira de Sant Miquel s'han previst un seguit d'activitats GUSTUM, organitzades amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Escola d’Hoteleria i Turisme, amb l'objectiu de donar a conèixer i promoure els productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori.

Així, els visitants podran apropar-se a l’Espai Gustum i degustar les tapes seleccionades al concurs "Això és Gustum!", elaborades pels alumnes de l'Escola d'Hoteleria de Lleida.
Una altra opció és visitar l’Espai Aliments del territori i tu, on s'han programat un seguit de sessions divulgatives de productes locals, maridatges de cervesa i formatge artesans, sessions de cuina de proximitat i tastos de vins de la DO Costers del Segre ubicats a la Vall del Corb.

Cal recordar que GUSTUM és un projecte de cooperació entre els tretze grups de desenvolupament local de Catalunya que té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori i de la seva sinergia amb la restauració, el turisme i el comerç. GUSTUM compta amb el suport explícit del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.Consulta les activitats GUSTUM