GUSTUM present a la Fira del Bolet i Boletaire del Solsonès
En el marc del projecte de cooperació catalana GUSTUM, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora en la realització del sopar-degustació “La cuina del bolet”. Aquest sopar, que tindrà lloc el divendres 18 d’octubre, és un dels actes organitzats en motiu de la "6ª fira del bolet i boletaire del Solsonès, jornades gastronòmiques de tardor".
El sopar- degustació anirà a càrrec del xef Albert Marimon, del restaurant la Cava de Tàrrega, nomenat millor cuiner de l’any pel fòrum gastronòmic de Girona, i compta amb la col·laboració del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i el celler del Montsec D.O Costers del Segre.
El projecte GUSTUM desenvolupa accions per potenciar el producte local dels nostres territoris amb la finalitat d'incentivar el consum de productes de Km 0 i així afavorir la continuïtat i nova instal·lació de productors i elaboradors al territori.
La propera activitat en què participarà el projecte GUSTUM serà la "2ª fira agroalimentària de productes de qualitat Orígens d’Olot", que es celebra els dies 9 i 10 de novembre, on hi participaran 27 productors de la província de Lleida, entre ells la formatgeria Valette de Sant Llorenç de Morunys, Ambrosetti pasta fresca de la Molsosa i La planeta Comalats vins de l’Ametlla de Segarra.
Les accions que es desenvolupen en el marc dels projectes de cooperació catalana són finançades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi natural i FEADER.