Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Gustum present a la Fira del Torró d’Agramunt

La 24a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la pedra d’Agramunt – 12, 13 i 14 d’octubre – presenta aquest any entre les seves activitats, la novetat d’un estand de Gustum entre els presents. L’espai, que es podrà visitar a la carpa agroalimentària, acollirà una desena de productors dels territoris de Lleida; petits elaboradors de productes variats i representatius dels nostres territoris amb l’objectiu de facilitar la presència dels petits productors a les fires i els mercats del territori. Amb aquesta aliança, i sota un mateix projecte, Gustum permet l’optimització dels recursos d’aquests petits productors que, de manera individual, tindrien més dificultats per accedir-hi. A més, el col·lectiu reforça així la seva consciència d’unitat.
Entre els confirmats s’hi pot trobar: Cal Senzill (Urgell), Formatges Camps (Pla d’Urgell), Molí d’en Pau (Noguera), Granja Alsina (Segarra), Casa Bernadí (Alt Urgell), Lo més bo de Lleida (Pla d’Urgell), Xolís d’Adons (Alta Ribagorça).

Paral·lelament, el diumenge dia 14 a les  12.45 h, a l’Aula del gust – pavelló dolç – també es realitzarà la presentació del projecte Gustum amb la projecció del seu audiovisual Aliments, persones i territori.
Des de Gustum es convida a participar de les nombroses activitats vinculades al producte local i a la cuina que proposa la Fira d’Agramunt.
A part del que són les activitats Gustum, s’hi trobarà també el Bus Alícia, recentment ubicat a Tàrrega per gentilesa de Gustum, tastos, altres expositors, demostracions, espai infantil, etc.

Més informació