Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

II Premis Món Rural de narrativa, assaig i recerca i periodisme

La Fundació del Món Rural (FMR) convoca i organitza els II Premis Món Rural, amb l'objectiu de visibilitzar el món rural als mitjans de comunicació; a la vegada que es fomenta la creació cultural i intel·lectual entorn aquesta temàtica.

Aquest guardons es presenten en tres categories, totes elles en llengua catalana: narrativa, assaig i recerca, i periodisme. En el cas de les categories de narrativa i assaig i recerca, serà Cossetània Edicions l’editorial que publicarà els llibres premiats que hauran de ser inèdits. En la categoria de periodisme, les peces informatives que participen hauran d'estar publicades durant 2016 i podran tenir format imprès, digital o audiovisual. El món rural, però, haurà de ser el marc en el qual es desenvolupi la narració, l’assaig o recerca, o l’article periodístic.

Cada categoria té el seu jurat format per tres personalitats vinculades a la literatura o el periodisme i al territori. Entre els jurats es troben periodistes de territori com les cap d'informatius de Catalunya Ràdio Lleida, Roser Perera; i dels informatius de la SER de Terres de l'Ebre, Silvia Tejedor; així com el periodista responsable del suplement el Camp del Diari de Girona, Francesc Benejam. Per a les categories de narrativa i assaig i recerca hi ha confirmats els escriptors Andreu Carranza, Toni Orensanz, Martí Gironell, Antoni Pladevall o Núria Garcia Quera.

El termini per presentar les candidatures finalitza el dia 15 d'octubre.

Bases II Premis Món Rural

FONT: Fundació del Món Rural