Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

III FIRA MASIES + SOSTENIBLES a Solsona

La III fira MASIES + SOSTENIBLES es va consolidant com una fira de referència en el món rural per tal d’acostar als habitants de les masies, als tècnics/ques, professionals de les instal·lacions i de la construcció, entre d’altres, diferents aspectes, tècniques, productes, maquinària i experiències en els àmbits de les energies renovables, l’ecoconstrucció, propostes de materials, tècniques constructives, marc legislatiu actual energètic, amb la proposta de generar un territori més sostenible.

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre es celebrarà la fira que serà inaugurada pel Sr.Jordi Sala, Director General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb l’assistència del Sr.Miquel Rovira, president de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i que seran acompanyats pel president del Consell Comarcal del Solsonès i l’alcalde de Solsona.

Les activitats es realitzaran a la sala polivalent de Solsona, i el dissabte al matí hi haurà la jornada tècnica amb 4 xerrades i una taula rodona. A més, durant el dissabte i diumenge hi haurà la mostra i xerrades tècniques d’unes 20 empreses per explicar els seus productes i experiències.

El diumenge al matí s’han preparat uns tallers pràctics de construcció amb terra i revocats interiors i tallers per la mainada com posa’t les piles i de manualitats amb material reciclat; a més, també hi haurà una burricletada guiada per conèixer el territori de masies de primera mà.

Més informació:www.masiessostenibles.cat
_______________________________________________________

En la mostra d’empreses hi participen:

1. Signinum
2. Instal·lacions Albert Nadal
3. Distribució sostenible
4. AGEC
5. Ambiens
6. Ilerpellet
7. Watt Energia
8. Innover
9. 2 DOS calor&energia
10. TURALCAT
11. Azimut 360
12. Aplicacions solars
13. Meià arenats i microprojeccions
14. Aplicacions Ramiro Pintors
15. Entitats del Solsonès
16. B&B Pellets
17. ATMOS - Kuodia Renovables
18. ECOTERMIK – FUSTES JANÉ
19. Burricleta
20. TALLERS INFANTILS: Granja Escola l’Auró
21. TALLERS ADULTS: Xarxa ecoarquitectura

Inscripcions

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central