III Mostra Gastronòmica de la Cuina d’Estany
Per tercer any consecutiu, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, el Consorci Leader Urgell- Pla d’Urgell, a través del projecte Gustum, i els restaurants: Amoca de Linyola, Cal Xelín i Cal Modest d’Ivars d’Urgell, Petit Xiroi de Vila-sana, Restaurant 2007 de La Fuliola i el Restaurant del Castell del Remei presenten la III Mostra Gastronòmica de la Cuina d’Estany.
Cada any la mostra es desenvolupa al voltant d’un producte protagonista amb el que cada restaurant realitza la seva pròpia proposta. Enguany el producte estrella és la nou, un producte que s’obté amb una excel·lent qualitat a la comarca del Pla d’Urgell. Els cuiners també utilitzen altres productes de la zona en les seves elaboracions. L’objecte de l’acció és crear sinèrgies entre el producte i la gastronomia, per això podrem tastar els aliments produïts al territori elaborats pels nostres cuiners, en un entorn emblemàtic per la comarca com és l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Per recollir tota aquesta informació s’ha editat un petit llibret amb les receptes dels diferents plats i la informació dels restaurants i productors participants.
El proper dia 30 de març, en el marc del Dia de l’Estany, es donarà el tret de sortida d’aquesta III Mostra de Cuina d’Estany. Durant aquell dia es podran degustar els diferents plats elaborats especialment per aquesta diada, que es podran continuar assaborint fins al 30 d’abril en cada un dels restaurants participants. A més, els caps de setmana del mes d’abril, aquests establiments obsequiaran els clients amb una tapa del seu plat de cuina d’estany.
Cartell de la "III Mostra Gastronòmica de Cuina d’Estany"
Receptari
FONT: projecte GUSTUM