Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Inaugurada “La Tartana”. La Food Truck divulgativa del producte agroalimentari del Ripollès – Ges – Bisaura

Inaugurada “La Tartana”. La Food Truck divulgativa del producte agroalimentari del Ripollès – Ges – Bisaura .

El passat diumenge, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura va inaugurar la Food Truck "La Tartana". Una iniciativa que té per objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura en fires i esdeveniments d’arreu de Catalunya. L’acte va tenir lloc a la zona esportiva del pavelló de l’Avellaneda de Ripoll, en el marc de la inauguració de l’Àrea de Trial del Centre de Tecnificació Esportiva, i els assistents van poder degustar els productes gastronòmics locals que ofereix "La Tartana".

La Food Truck recorrerà diferents indrets, fires i esdeveniments d’arreu del territori, per tal de donar a conèixer el producte local del Ripollès i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura de forma original i innovadora. Es projectarà com un espai estratègic per promocionar i difondre la cuina de muntanya i els productes locals, i de retruc ajudarà en la promoció turística del territori.
De la comarca del Ripollès promocionarà els productes agroalimentaris de la marca de garantia “Producte del Ripollès”, i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura donarà a conèixer els productes més destacats dels diferents elaboradors (productes de proximitat).

Es pretén que "La Tartana" esdevingui també un espai test per als alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, oferint-los l’oportunitat d’adquirir una experiència laboral tot fent demostracions de cuina a la Food Truck; a la vegada que també serà una eina important dins el projecte “Territori educador. Ens mengem les valls”, ja que mitjançant aquesta cuina amb rodes s’arribarà a les escoles i es donarà a conèixer el producte del territori, tot realitzant, en col·laboració amb els centres educatius, una gran quantitat d’activitats per als nens i nenes.

FONT I FOTOGRAFIES: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura