Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Inscripcions obertes per a la tercera edició del curs 'Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària'

Sovint els productors agraris cerquen noves formes de garantir la viabilitat de la seva activitat mitjançant la transformació dels productes primaris amb un augment del valor afegit o l'aprofitament i valorització de productes amb petits defectes, però molt aptes pel consum i la transformació agroalimentària. La casuística de l'elaboració alimentària, tan diferent de la producció primària, fa que sovint no s'acabin de tirar endavant aquests projectes.

Curs 'Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària'.
Curs 'Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària'

En aquest sentit, es fa necessari donar als operadors la formació tècnica requerida, així com facilitar-los la utilització d'obradors i equipaments que els permetin fer una valoració inicial de les seves necessitats i la viabilitat real dels seus projectes.

L'Escola Agrària de l'Empordà organitza la tercera edició del curs 'Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària', una formació d’emprenedoria agroalimentària que es duu a terme a l’obrador espai-test del centre.

El curs no és només un conjunt d'activitats formatives sinó que planteja proporcionar a les persones participants les eines per a desenvolupar els seus projectes de forma pràctica. La proposta, que començarà al febrer i s'allargarà fins al maig, es portarà a terme en dues etapes: la primera de capacitació tècnica amb píndoles formatives i la segona de desenvolupament del projecte.

Programa

Inscripcions