Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Ja està en marxa la 7a edició del premi "Sostenibilitat i innovació: premis a estudiants i emprenedors de l'àmbit agroalimentari"

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, BBVA i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu convoquen el premi "Sostenibilitat i innovació: premi a estudiants i emprenedors de l'àmbit agroalimentari".

L’objectiu d’aquest guardó és fomentar el desenvolupament i la innovació de les empreses agroalimentàries, i incentivar els joves estudiants i les persones emprenedores d'aquest sector a treballar i desenvolupar projectes amb processos innovadors i sostenibles.

Enguany, el premi ha introduït una nova categoria orientada a persones emprenedores en l'àmbit agrari i agroalimentari que tinguin un projecte innovador i sostenible. Els participants, d'entre 18 i 40 anys, cal que: 

  1. Hagin sol·licitat un ajut de nova incorporació al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural en els darrers 3 anys (2012-2014).
  2. Siguin persones emprenedores amb un projecte empresarial a desenvolupar abans d'un any a comptar des de la data de sol·licitud. Les persones emprenedores podran optar als premis de forma individual o en equip.

El termini per presentar candidatures a la 7a edició dels premis finalitza el 17 d'octubre de 2014 per la categoria "estudiants" i el 21 de novembre per la "d'emprenedors".

Bases del Premi - Categoria Emprenedors
Bases del Premi - Categoria Estudiants