Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Ja pots inscriure la teva activitat a la 4a "Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible"

Ja pots inscriure la teva activitat a la 4a "Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible".

La "Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible" (ESDW, per les seves sigles en anglès) és una iniciativa a escala europea que té per objectiu estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d’Europa.
L'edició d'enguany tindrà lloc del 30 de maig al 5 de juny de 2018, i està centrada en l’Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per Nacions Unides el setembre de 2015.

La participació està oberta a una gran varietat d’organitzacions: governs, centres de recerca, centres educatius, museus, empreses, associacions i altres entitats de la societat civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.) que estiguin relacionats amb algun dels 17 Objectius globals de Desenvolupament Sostenible.
L’any passat es van registrar 4.031 activitats en 30 països arreu d’Europa. Participa-hi i fes visible la teva activitat a Europa!.

Inscriu la teva iniciativa al web de la "Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible"
 - #ESDW

FONT: Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible