Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Jornada d’innovació per impulsar la cooperació entre dones emprenedores del món rural

Amb el títol “Eines per trobar solucions i pensar diferent”, la sessió anirà a càrrec d’Eduard Ramos

“Eines per trobar solucions i pensar diferent”.
“Eines per trobar solucions i pensar diferent”

El proper 22 de juliol tindrà lloc a Balaguer una jornada d’innovació, en format presencial. Amb el títol “Eines per trobar solucions i pensar diferent”, la sessió anirà a càrrec d’Eduard Ramos, coach certificat per la ICF, i tindrà per objectiu  posar en pràctica les eines d’innovació que exposarà el ponent.

La jornada vol posar en valor la xarxa de dones empresàries del territori, impulsar la cooperació i les sinèrgies entre elles, dotar-les d’eines útils per al seu dia a dia com a emprenedores i, per últim, que formin part del procés participatiu en les temàtiques a treballar així com identificar necessitats i idear solucions conjuntes.

L’any 2020 es va realitzar la primera jornada de dones empresàries de la Noguera i el Segrià Nord amb la voluntat de donar-se a conèixer i crear vincles. Arran d’aquesta sessió es va crear xarxa, actualment amb 15 dones empresàries, i també han nascut iniciatives diverses cooperant entre elles. L’elecció de la temàtica de la jornada així com el dia escollit són fruit d’un procés participatiu segons les seves necessitats i inquietuds.

La jornada es realitzarà al CEI de Balaguer, espai de coworking públic que forma part del projecte Cowocat Rural, i està dirigida a totes les dones emprenedores interessades en aquesta temàtica. La durada de la sessió serà de 9.00 h a 13.00 h. Les inscripcions es poden realitzar a través de www.noguerasegrianord.cat a l’apartat de “Jornada de Dones Emprenedores” i és gratuïta.

“Eines per trobar solucions i pensar diferent” s’emmarca dins el projecte de cooperació Start Up Rural. El projecte està finançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.