Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Jornada: 'Els espais test agraris en cooperatives agràries. Recursos i experiències'

La jornada té per objectius presentar la guia “Espais Test Agraris. Eina per al relleu generacional en cooperatives agràries”, conèixer l'experiència de la Fundación Cooprado en la implantació d’un espai test agrari vinculat a la cooperativa agrària Cooprado i debatre sobre els reptes de fer efectiu l'encaix d'aquests dispositius al si de les cooperatives agràries

Jornada: 'Els espais test agraris en cooperatives agràries. Recursos i experiències'.

El Grup de Treball per a la Creació d’Espais Test Agraris al Camp de Tarragona neix en el marc del Pla d’Acció Integral i Sostenible (PAIS) agrari del Baix Camp, i supera les barreres comarcals integrant agents de tot el Camp de Tarragona amb l’objectiu de facilitar el desplegament dels espais test agraris al territori com a estratègia per fomentar el relleu agrari. Aquest grup de treball està format pels bancs de terres del Priorat i el Baix Camp, l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) al Baix Camp, l’Institut d’Horticultura de Reus, Mas Carandell, Concactiva i CoopCamp, que dinamitza i executa la feina tècnica que se'n deriva.

Donant continuïtat a la feina desenvolupada per aquest grup de treball, la jornada té per objectius presentar la guia “Espais Test Agraris. Eina per al relleu generacional en cooperatives agràries”, conèixer l'experiència de la Fundación Cooprado en la implantació d’un espai test agrari vinculat a la cooperativa agrària Cooprado i debatre sobre els reptes de fer efectiu l'encaix d'aquests dispositius al sí de les cooperatives agràries, a partir de l'experiència de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundación Cooprado.

La jornada tindrà lloc telemàticament el dimarts 27 d'abril de 10 a 11:45 hores.

Consulta el programa, més informació i com inscriure't.