Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

Jornada Odisseu a l'Institut Montsià d'Amposta

Jornada Odisseu a l'Institut Montsià d'Amposta.

El passat dijous es va du a terme a l'Institut Montsià d'Amposta, en el marc del programa ODISSEU per a la inserció i retorn dels joves al món rural, la 1ª jornada del Talent i Territori: Nosaltres ens quedem. Oportunitats laborals dels joves a les Terres de l'Ebre.

Toni Reig, Director General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, va fer el parlament inaugural acompanyat de Toni Martí, Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre; Pere Vidal, Director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a les Terres de l'Ebre; Eros Esquerré, regidor de Joventut de l'Ajuntament d'Amposta; i Gabriel Perles, Director de l'Institut Montsià d'Amposta.

La jornada va estar orientada a sensibilitzar als joves de la necessitat de creure en ells mateixos i en el seu territori, per oferir eines per a la recerca d'oportunitats i apropar-los al món de l'empresa i l'emprenedoria.

Els participants a la jornada van ser prop de 400 estudiants de cicles formatius superiors de la comarca del Montsià, als quals se'ls va oferir un programa intensiu de matí i tarda enfocat a la reflexió, el coneixement dels recursos socioeconòmics del territori, i el desenvolupament d'eines i metodologies d'inserció laboral. A més, els participants van tenir l'oportunitat de compartir experiències amb empresaris i institucions de les Terres de l'Ebre.

 

FONT: Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià