Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central dóna suport a l’Emprenedoria Corporativa

L’Emprenedoria Corporativa és una forma de fer néixer i fer créixer negocis en empreses amb potencial de creixement i d’innovació, a partir d’establir una xarxa de cooperació entre empreses. Amb el projecte d’Emprenedoria Corporativa es vol identificar projectes empresarials del territori amb potencial de creixement i definir l’ecosistema per impulsar-los, a través d’un recolzament tècnic al model de negoci, facilitar espais de trobada entre empreses per desenvolupar el seu projecte, i finalment, proporcionar accés a empreses de capital risc/business angels o programes de finançament.

La primera edició d'aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de CATUAV, una jove empresa de Moià dedicada a l'observació de la Terra amb aeronaus no tripulades (UAV). Segons Jordi Santacana, director de CATUAV, la participació de l'empresa al programa Emprenedoria Corporativa ha suposat una gran oportunitat de fer créixer el seu projecte, tot rebent l’acompanyament d’un mentor que els ha assessorat en la millora del seu model de negoci.

És important recordar que des de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central es gestionen els ajuts LEADER, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya del període 2007-2013. Uns ajuts cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural  (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, per millorar la qualitat de vida i fomentar la diversificació de l’activitat econòmica dels territoris rurals. En aquest sentit, l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central creu que la iniciativa de l'Emprenedoria Corporativa representa un molt bon complement per a les empreses finançades amb ajuts LEADER a l'hora de desenvolupar el seu creixement econòmic i de creació d’ocupació

FONT: Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central