Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central participa a un curs de “Guia per itineraris amb bicicleta” impartit al Consorci del Lluçanès

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central participa a un curs de “Guia per itineraris amb bicicleta” impartit al Consorci del Lluçanès.

Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central va participar a un curs de “Guia per itineraris amb bicicleta” impartit al Consorci del Lluçanès. Aquest curs forma part del programa de formació professional per a l’ocupació que organitza el Servei d’ocupació de Catalunya (SOC), amb el cofinançament del “Ministerio de ocupación y servicios sociales” i el Fons Social Europeu i amb la xarxa d’entitats col·laboradores estesa a tot Catalunya, en aquest cas, el Consorci del Lluçanès.

Una tretzena d’alumnes van assistir el passat divendres 19 d’abril a la sessió informativa dels Ajuts LEADER i de “La RSE com a eina de competitivitat i desenvolupament sostenible” celebrada a la seu del Local del Jovent de Prats de Lluçanès. En una primera part, la tècnica Anna Garrós va presentar els Ajuts Leader de diversificació econòmica de les zones rurals destinats a fomentar la creació i consolidació d’empreses als territoris rurals, donant-los a conèixer les possibilitats com a possibles beneficiaris dels ajuts. Posteriorment la tècnica Gemma Canal de l’Associació va fer difusió de la RSE amb l’objectiu de donar-los a conèixer els avantatges que aporta la responsabilitat social a les empreses. Es van exposar els beneficis que comporta la implantació de polítiques de gestió responsable per a les empreses i els territoris on operen i es van exposar diferents exemples de bones pràctiques a nivell econòmic, ambiental i social.
La sessió, molt participativa, va ser molt ben valorada pels alumnes i el professorat.

Aquesta activitat forma part del pla de difusió i sensibilització que l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central desenvolupa de forma gratuïta als municipis del Berguedà, el Lluçanès, el Moianès, les Valls de Montcau, Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer.


FONT: Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central