Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

L'empresa CATUAV, recolzada pel programa Leader, present a la fira AUVSI's Unmanned Systems 2013 de Whasington

L'empresa CATUAV ha participat a la fira "AUVSI's Unmanned Systems 2013", la més gran del sector UAV (avions no tripulats), celebrada del 12 al 15 d'agost a Whasington. 

CATUAV, com a empresa guanyadora de la categoria jove dels Premis Innovacat 2012, ha estat premiada amb un viatge empresarial fet a mida per conèixer tendències del sector, fomentar la cooperació i ampliar la visió de l'empresa. 

Els representants de l'empresa han participat en les jornades de conferències i han visitat l'àmplia exposició comercial del congrés, amb l'objectiu de promocionar internacionalment els serveis de CATUAV i del seu nou Centre Tecnològic CTC.

AUSVI té més de 570 expositors d'arreu del món i un volum de visitants de més de 8.000 persones. AUVSI s'ha consolidat com a esdeveniment de referència a nivell mundial i l'assistència de CATUAV a la fira i congrés ha permès conèixer els darrers progressos en sistemes UAV i establir contactes amb altres empreses i centres tecnològics.

Les 3 persones de CATUAV que han viatjat als Estats Units comenten que han aprofitat el viatge per visitar el MIT de Boston, que és la màxima referència mundial en innovació tecnològica, on CATUAV hi ha fet promoció del nou CTC (Centre Tecnològic CATUAV) i per visitar els museus de l'aire de la Smithsonian Foundation a Washington i Dulles, museus que tenen seccions dedicades a avions no tripulats de gran interès per l'equip tècnic de l'empresa.

El viatge Innovacat va ser una novetat incorporada en la 4a edició dels Premis Innovacat i va néixer amb l'objectiu de poder oferir a les empreses guanyadores un viatge totalment personalitzat i fet a mida a les seves necessitats. En aquest cas l'empresa CATUAV ha escollit l'assistència a una fira del seu sector i la valoració que se'n fa des de l'empresa és molt positiva.


FONT: www.manlleu.cat