Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Comissió Europea engega una consulta pública sobre els resultats dels PDR 2007-2013

La Comissió Europea ha engegat una consulta pública als ciutadans de tota la UE sobre la possibilitat de millorar el suport que es dona al desenvolupament rural.

La consulta està oberta a la participació fins el dia 20 d'abril, i permetrà donar l’opinió sobre l'eficàcia dels nombrosos programes de desenvolupament rural finançats amb càrrec al pressupost de la Política Agrària Comuna per al període 2007-2013. L'objectiu és avaluar què ha funcionat i què no durant aquest període, per tal de millorar la programació del desenvolupament rural en el futur.

Entre les preguntes que es fan hi ha si els enquestats creuen que els programes de desenvolupament rural han millorat la competitivitat de l'agricultura i la silvicultura, han contribuït a millorar el medi ambient i el camp, a més de millorar la qualitat de vida a les zones rurals i ajudar a diversificar l'economia rural. També es demana als enquestats si consideren que els programes de desenvolupament rural tenen una bona relació de cost-benefici pel que fa als diners invertits.

La Comissió Europea presentarà noves propostes jurídiques per millorar l'alimentació i l'agricultura de la UE a finals d'aquest any, aprofitant la seva recent comunicació i els resultats de les avaluacions en curs de l'impacte de diverses opcions polítiques possibles. Els resultats d'aquesta consulta pública també contribuiran al procés i ajudaran a informar de futures propostes polítiques.

L'enquesta està disponible en tots els idiomes oficials de la Unió Europea
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PerformanceOf2007-2013RDPs

Més informació

FONT: DARP