Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Comissió Europea impulsa el "Premi per a Dones Innovadores"

La Comissió Europea impulsa el "Premi per a Dones Innovadores".

La Comissió Europea impulsa la cinquena edició del "Premi per a Dones Innovadores", per tal de premiar a dones empresàries que hagin aconseguit innovacions excel·lents i les hagin portat al mercat
Cal participar abans del 15 de novembre de 2017, i es pot seguir l'actualitat dels guardons a través del hashtag #WIPrizeEU.
Carlos Moedas, Comissari d'Investigació, Ciència i Innovació, ha declarat: "El Premi de la UE per a Dones Innovadores reconeix públicament a dones empresàries excel·lents i inspira a altres dones a seguir els seus passos".

Europa necessita urgentment més innovadors per mantenir-se competitiva en les pròximes dècades i per estimular el creixement econòmic. Les dones estan infrarepresentades en termes de creació d'empreses innovadores. Aquest és un potencial sense explotar per a Europa, que necessita optimitzar tots els recursos disponibles per mantenir-se competitiva i trobar solucions als nous reptes socials.

És per això que la Comissió va crear un Premi a les Dones Innovadores l'any 2011, amb l'objectiu d'augmentar la consciència pública sobre aquest tema i per encoratjar a les dones innovadores a explotar les oportunitats comercials i de negocis i convertir-se en emprenedores

El concurs està obert a dones de tota la UE (o països associats a Horitzó 2020) que:

  • Hagin fundat una empresa reeixida i hagin aportat innovació al mercat.
  • S'hagin beneficiat de fons de Recerca + Innovació del sector públic o privat.

Més informació

FONT: ReDR