Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La cooperació Leader de Catalunya, notícia destacada al butlletí de la ENRD

Avui s'ha publicat el butlletí de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD),  on destaca una notícia dedicada al dossier tècnic "Cooperació Leader: una eina clau per al desenvolupament dels territoris rurals".

Aquest Dossier, elaborat pels grups Leader, amb la col·laboració d’ARCA i el Departament d'Agricultura, dóna a conèixer i informa sobre la Cooperació Leader a Catalunya durant període 2007-2013, a més d'incloure una descripció detallada dels 10 projectes de cooperació impulsats pels grups GAL catalans.
Iniciatives que tracten aspectes com la Responsabilitat Social Empresarial, la valorització dels productes agroalimentaris locals mitjançant la seva incorporació a l'oferta gastronòmica, la retenció del talent jove al territori i la interacció i treball conjunt entre els parcs naturals del territori, entre d’altres.

Un document que s'ha traduït a l’anglès amb l’objectiu de donar-li una major difusió a escala europea, i alhora fer els primers passos de cara a la cooperació del nou període 2014-2020, especialment a nivell transnacional.

Newsletter ENRD juliol