Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Cooperació LEADER, eix central del nou Dossier Tècnic del Departament d'Agricultura

La Cooperació LEADER, eix central del nou Dossier Tècnic del Departament d'Agricultura.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha editat el Dossier Tècnic número 70, dedicat en aquesta ocasió a la Cooperació LEADER. Una eina clau per al desenvolupament dels territoris rurals”
Aquest Dossier Tècnic dóna a conèixer i informa sobre la Cooperació Leader a Catalunya, a més d'incloure una descripció de cada un dels projectes de cooperació amb que s'està treballant actualment. 

Unes iniciatives que tracten aspectes com la Responsabilitat Social Empresarial, la valorització dels productes agroalimentaris locals mitjançant la seva incorporació a l'oferta gastronòmica, la retenció del talent jove al territori i la interacció i treball conjunt entre els parcs naturals del territori, entre d’altres. 

La presentació d’aquest nou Dossier Tècnic va a càrrec de Josep Maria Pelegrí i Aixut, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i l’entrevista de la contraportada la protagonitza, en aquesta ocasió, el president del Consorci Grup d'Acció Local Alt Urgell-Cerdanya, Jesús Fierro i Rugall.

Per conèixer cada un dels projectes i els resultats obtinguts, cal descarregar el dossier a través del següent link:
Dossier Tècnic