Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La ENRD publica el seu butlletí de juny, on recull tota l'actualitat europea en l'àmbit del desenvolupament rural

La Xarxa Europea de Desenvolupament Rural (European Network for Rural Development-ENRD) ha publicat un nou butlletí informatiu on recull les notícies i actes més rellevants en l'àmbit del desenvolupament rural a nivell europeu. 

La publicació descriu la segona Reunió de Xarxes Rurals Nacionals (NRN), la qual es va centrar en el debat dels seus Plans d’Acció 2014-2020 i priorització de temes de desenvolupament rural, així com altres temes més específics com els plans de comunicació de les NRNs, el treball amb l’EIP-AGRI i l’impuls de Grups de Treball en innovació, comunicació dels PDRs i autoavaluació de les NRNs. A la trobada hi van acudir més de 50 representants de les NRN europees a Jürmala, Letònia, els dies 12-13 de maig.

En aquest número també es destaca la nova edició del Dossier de Projectes FEADER, publicat en línia per la ENRD, centrat en les prioritats europees de desenvolupament rural 2014-2020. S’hi descriuen més de 50 projectes implementats gràcies al suport FEADER. Un total de 12 projectes, 2 per cadascuna de les 6 prioritats de desenvolupament rural, es presenten en més detall. El Dossier es traduirà a l’espanyol i altres idiomes.

Així mateix, també es recullen altres notícies com l’aprovació de 24 nous PDRs per part de la Comissió, els resultats de la 10ª Conferència sobre polítiques de desenvolupament rural de la OCDE, la publicació d’un estudi sobre les causes del despoblament rural a Espanya i propostes de polítiques per afrontar la problemàtica, i la posada en marxa de dues plataformes en línia: Chil.org i Life community, la primera per a l’intercanvi de coneixements en els sectors agrícola, ambiental i rural, i la segona per aglutinar notícies i actes relacionats amb el programa LIFE.

Newsletter ENRD juny