Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La formatgeria VALETTE de Sant Llorenç, premiada amb una medalla d'or a la Fira de Sant Ermengol

La formatgeria VALETTE de Sant Llorenç, premiada amb una medalla d'or a la Fira de Sant Ermengol.

En el marc de la Fira de Sant Ermengol i Fira de formatges artesans dels Pirineus de la Seu d’Urgell, celebrada aquest cap de setmana, la formatgeria VALETTE de Sant Llorenç de Morunys ha obtingut dues medalles en dos dels formatges presentats al "19è concurs de formatges artesans dels Pirineus 2013".

Els guardons aconseguits han estat el Diploma medalla d’or per al formatge Puit Blanc, en la categoria de formatge d’ovella-pasta tova, i un Diploma medalla de bronze per al formatge Farcell en la mateixa categoria.

La formatgeria artesana Valette de la Clara Farriol elabora formatge artesà madurat de llet crua d’ovella d’alta qualitat de Corroncui. L'empresa es va crear l’any 2011 i, des d'aleshores, els formatges que s'elaboren han estat guardonats en múltiples ocasions, com és el cas de la Fira de Sant Ermengol, on la progressió dels seus formatges és evident amb una medalla de bronze l’any 2011 i una medalla de plata l’any 2012.

La creació de la formatgeria es va acollir als ajuts LEADER en la mesura de transformació de productes agroalimentaris i artesans, i va incorporar la Responsabilitat Social Empresarial en la gestió de l’activitat.

FONT:Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central