Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Fundación Biodiversidad publica una nova convocatòria d'ajuts per a fomentar la conservació de la biodiversitat

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través de la Fundación Biodiversidad, ha publicat la vint-i-cinquena convocatòria d'ajuts per al foment de la conservació de la biodiversitat terrestre, la biodiversitat marina, el canvi climàtic i la qualitat ambiental, amb un import total de 3.430.000 d'euros.

Enguany, la Fundació també ha publicat dues convocatòries específiques destinades al desenvolupament d'activitats de col·laboració i representació davant l'Administració General de l'Estat, la Unió Europea i davant les organitzacions de caràcter internacional; i al foment de la informació ambiental als mitjans de comunicació. Gràcies a la concessió d'aquests ajuts, el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha donat suport a més de 1.100 entitats en el desenvolupament de projectes emmarcats dins de les diferents modalitats convocades.

La primera convocatòria es dirigeix a entitats sense ànim de lucre per a la realització d'activitats en l'àmbit de la biodiversitat terrestre, biodiversitat marina, el canvi climàtic i la qualitat ambiental. La dotació màxima global d'aquesta convocatòria és de fins a 2,6 milions d'euros, i les entitats que hi vulguin optar tenen de termini fins el 15 d'abril i 15 de juliol de 2015 per presentar la seva sol·licitud. Cada projecte pot sol·licitar un màxim de cofinançament del 70%, amb un ajut màxim de 100.000 euros.

La segona convocatòria està dirigida a organitzacions no governamentals que formen part del Consell Assessor del Medi Ambient, per al desenvolupament d'activitats de col·laboració i representació davant l'Administració General de l'Estat, la Unió Europea i davant les organitzacions de caràcter internacional en l'àmbit de la biodiversitat, el canvi climàtic i el desenvolupament sostenible. La dotació màxima global d'aquesta convocatòria és de fins a 460.000 euros, i l'import màxim que es pot concedir per cada sol·licitud d'ajut no pot ser superior a 115.000 euros.

Finalment, s'han convocat ajuts per fomentar la publicació d'informacions de contingut ambiental als mitjans de comunicació (premsa escrita, ràdio o mitjans digitals), amb la finalitat d'aconseguir una major sensibilització mediambiental en la societat. Els mitjans de comunicació interessats disposen de 60 dies per presentar a la Fundació els projectes informatius que tinguin previst realitzar durant aquest any. No podran excedir els 75.000 euros per sol·licitud i un màxim del 70% del total del pressupost del projecte presentat.

Més informació

FONT: Fundación Biodiversidad