Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Generalitat de Catalunya impulsa diversos actes en commemoració del "Dia Internacional de la Dona Rural"

La Generalitat de Catalunya, per mitjà del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i de l'Institut Català de les Dones, impulsa diversos actes en commemoració del "Dia Internacional de la Dona Rural".
Aquests actes, tenen com a objectiu donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals.

Així, s'han organitzat les següents jornades arreu del territori:

15 d'octubre: Jornada "Dia Internacional de la Dona Rural 2014", a Santa Coloma de Farners.
15 d'octubre: Jornada tècnica "Taller d’elaboració de productes tradicionals. Una iniciativa amb futur per a la dona rural", a Vallfogona de Balaguer.
17 d'octubre: Taula rodona "Emprenedores Rurals", a Ulldemolins.
22 d'octubre: Jornada "Experiències professionals de les dones ECO-Rurals", a Berga.
24 d'octubre: Jornada "Dia Internacional de la Dona Rural 2014: Programa de dones del món rural i marítim de Catalunya 2013–2015", a Amposta.

El Dia Internacional de la Dona Rural es va crear amb la finalitat de visibilitzar la contribució de les dones al desenvolupament rural reconeixent la rellevància del seu paper en les activitats agràries, el comerç, la petita empresa, així com la importància del seu treball en l’àmbit familiar. El novembre del 2007, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’oficialitat d’aquesta celebració.

Consulta tots els actes programats


FONT: Institut Català de les Dones