La Mar de Bé, un programa divulgatiu i divertit sobre el peix de llotja de la Costa Brava
Onze capítols per descobrir els onze municipis pesquers de la Costa Brava i conèixer les seves espècies més significatives explicant-ne les seves característiques, la forma de captura i l'elaboració culinària. Aquesta és la proposta que ha impulsat el Grup d'Acció Local Pesquer Costa Brava.
El projecte audiovisual 'La Mar de Bé' va néixer amb la voluntat d'oferir continguts divulgatius i divertits per donar a conèixer la varietat d’espècies que es comercialitzen a la Costa Brava, així com les seves propietats nutricionals i la qualitat gastronòmica.
Els onze capítols presenten el peix de llotja a través de la mirada dels pescadors de la Costa Brava, mostren receptes extraordinàries i els seus secrets de la mà d’en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar de Llafranc amb una estrella Michelin, i compten amb la participació d'experts que parlen sobre nutrició, ecologia, ciència, pesca, gastronomia i propostes turístiques.
Gaudeix del projecte audiovisual 'La Mar de Bé'!