Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La primera edició de la Setmana de la Pedra Seca desborda totes les previsions d’inscripcions i participació

La primera edició de la Setmana de la Pedra Seca desborda totes les previsions d’inscripcions i participació.

La primera edició de la Setmana de la Pedra Seca ha desbordat totes les expectatives d’inscripció i de participació. Centenars de persones han aprofitat, aquests dies, per omplir les xarxes socials d’incomptables imatges amb la pedra seca com a protagonista, mostrant i reivindicant així la importància i bellesa d’aquestes construccions des de l’escala més local.
Paral·lelament, tot i que formalment eren 80 les activitats inscrites, s’han continuat sumant propostes tant de descoberta del patrimoni com a través de les xarxes, que han fet que les activitats de la Setmana de la Pedra Seca passin de noranta, impulsades per més d’un centenar d’entitats i col·lectius. La situació de Covid i les mesures preventives han fet que moltes s’hagin dirigit al públic més local i amb aforaments limitats, o bé que s’hagin buscat nous formats online, accessibles a tothom, fet que ha possibilitat també recuperar-les de manera virtual.

A continuació, us oferim un llistat d’enllaços per recuperar online moltes de les activitats realitzades durant la Setmana de la Pedra Seca: ­­

Més informació

FONT: ADRINOC