Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La REDR publica l'"Estudi de les accions realitzades pels GAL per a la recuperació de les àrees rurals afectades per la Covid-19"

La Red Española de Desarrollo Rural recull en una publicació més de 50 iniciatives dels grups LEADER posades en marxa durant els pitjors moments de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

La REDR publica l'"Estudi de les accions realitzades pels GAL per a la recuperació de les àrees rurals afectades per la Covid-19".

La Red Española de Desarrollo Rural (REDR) acaba de publicar l'"Estudi de les accions realitzades pels Grups d'Acció Local per a la recuperació de les àrees rurals afectades per la Covid-19". Es tracta d'un document que recull més de mig centenar de projectes i iniciatives posades en marxa en diverses zones rurals espanyoles a través dels Grups d'Acció Local (GAL) durant els pitjors moments de la crisi sanitària provocada pel coronavirus i que ha sacsejat a la nostra societat.

Totes elles són un exemple de constància, resiliència i compromís pel territori, i una nova mostra del que és capaç d'aconseguir LEADER en benefici de les persones, els seus últims beneficiaris. 

A partir de la pàgina de l'Estudi 57 trobareu algunes de les iniciatives que van dur a terme els Grups d'Acció Local catalans.

Fes clic aquí per consultar l'estudi complet.