Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La RETA està cuinant la seva Trobada de Treball a Lleida. SAVE THE DATE!

Del 24 al 26 d'abril de 2024 se celebrarà la Trobada de treball de la RETA amb sessions internes per a les entitats sòcies dels espais test agraris, i també sessions obertes a totes les persones i entitats interessades als espais test agraris.

Cartell jornada RETA.
Cartell jornada RETA

La Asociación Red de Espacios Test Agrarios ha organitzat una Trobada de Treball que té per objectiu compartir l'avenç de l'Associació amb les sòcies i difondre la seva activitat entre les persones i entitats interessades. En aquesta anualitat 2024 la RETA està consolidant el seu treball com a xarxa, així com l'obertura cap a noves entitats interessades en els espais test agraris. Amb el propòsit de fomentar el relleu generacional al sector agrari a través dels espais test agraris, la RETA ha definit tres sessions destinades a públics diferents.

Dimecres 24 d'abril tindrà lloc l'Assemblea General de la RETA. Aquesta sessió s'adreça a entitats sòcies de l'Associació RETA i se celebrarà als Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

El dijous 25 d'abril es desenvoluparà una sessió oberta adreçada a totes les persones i entitats interessades en conèixer els espais test agraris titulada 'Regeneració social agrària des de l'escala local: els espais test agraris com a eina per facilitar el relleu generacional'. Aquesta sessió serà la més concorreguda dels tres dies on la RETA cerca crear noves complicitats i poder transmetre la seva feina i eines a nous agents interessats en els espais test agraris. Se celebrarà als Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i també a l'espai test agrari de Ponent-Viver d'Agricultors de Rufea.

El darrer dia, divendres 26 d'abril, es clourà la Trobada amb una sessió interna adreçada a entitats promotores d'espais test agraris al Parc de la Mitjana, una oportunitat per compartir reptes i oportunitats entre iniciatives en curs i en construcció. Mitjançant grups de treball titulats 'Teixint la RETA per facilitar la incorporació progressiva d'una nova generació agrària' es contribuirà al desenvolupament de la funció de xarxa dels espais test agraris.

Web RETA

Font d'informació: RETA