Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La Ribera d’Ebre debat sobre el desenvolupament sostenible

La Ribera d’Ebre debat sobre el desenvolupament sostenible.

L’Antena del Coneixement de la URV de Móra d’Ebre, l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el CERE i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, organitzen unes jornades de debat per analitzar i informar sobre el desenvolupament sostenible avui i els projectes de dinamització que existeixen al territori.

Amb l’objectiu de difondre els conceptes més importants envers el desenvolupament sostenible i exposar projectes territorials que fan apropar aquest concepte a la ciutadania i a les empreses, es vol generar un debat on tota la societat de la comarca; ciutadans, ens públics i empreses, puguin exposar el seu punt de vista.

Aquestes jornades s’han realitzat els dies 4 i 11 de febrer. En la primera sessió s’ha comptat amb Enric Aguilar, director de la càtedra DOW  ‐ URV, i Òscar Saladié, professor de la mateixa càtedra.

En la primera jornada s’han debatut els conceptes generals sobre desenvolupament sostenible a partir del llibre dels mateixos ponents: Desenvolupament Sostenible. En la segona sessió, s’han exposat diferents projectes territorials ebrencs com: Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera de la UNESCO, a càrrec de tècnics del CODE, i Gestió Sostenible Rural i Implantació de la RSE a les empreses i entitats dels territoris Leader, a càrrec dels tècnics del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta (CIS).

FONT: Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques