Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Som rurals, som futur!"

Ctra. Sant Llorenç de Morunys, Km 2
25280 Solsona (Lleida)
T+ 93 653 94 19 | secretaria@arca-dr.cat

La segona sessió del 2n Cicle d'Eines per la Conservació tindrà lloc el 27 d'abril

El projecte «Custòdia pel Desenvolupament» (CxD) té com a objectiu principal fomentar la custòdia del territori a les comarques del Baix Ebre i Montsià i la sessió del 27 d’abril està destinada a conèixer opcions de responsabilitat social empresarial i valor afegit per les empreses i dues empreses en compartiran les seves accions.

La segona sessió del 2n Cicle d'Eines per la Conservació tindrà lloc el 27 d'abril.
La segona sessió del 2n Cicle d'Eines per la Conservació tindrà lloc el 27 d'abril

El pròxim 27 d’abril la sessió virtual «Quines opcions teniu les empreses per crear projectes de valor afegit» emmarcada en el Cicle d’Eines per la Conservació que organitza el Consorci per el Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià amb el seu projecte LEADER «Custòdia pel Desenvolupament» donarà a conèixer de la mà de la Xarxa per la Conservació de la Natura (XCN) maneres de col·laborar empreses i entitats ambientals. També hi participaran dues empreses explicant les seves experiències.

La custòdia del territori pretén conservar la natura, el paisatge i el patrimoni cultural de llocs concrets, així com garantir que els usos i les activitats que es duguin a terme en aquests indrets siguin respectuosos amb l’entorn.

La sessió està destinada a empreses que vulguin treballar la responsabilitat social o el valor afegit cap a la societat i concretament cap a la conservació de la natura.

La primera part de la sessió s’exposaran diferents maneres que tenen les empreses per col·laborar amb entitats ambientals i es farà palès que qualsevol tipologia d’empresa pot crear algun projecte de valor afegit.

La segona part de la sessió comptarà amb la presència de dues empreses, una d’elles de les Terres de l’Ebre que explicaran la seva experiència. Es podran conèixer acords de custòdia i també projectes col·laboratius entre diferents entitats.

Per acabar la sessió, es convidaran els assistents al dia 10 de maig, a la dinàmica presencial de «El Joc de Custòdia pel Desenvolupament» on tot jugant, podran practicar sinergies i acords de custòdia per després aplicar-ho, si ho consideren, a la seva realitat empresarial.

Més informació

Inscripcions